Mina nya älsklingar!
ANIMO ridbyxor, ARIAT ridstövlar
 
Vet ni vad jag kom på? Har helt glömt bort att visa er mina nya ridstövlar!  "Monaco stretch tall" heter de och är från Ariat. De är helt fantastiska, vill på riktigt aldrig ta av dem! Så underbart mjuka och ger samtidigt ett stöd i skänkeln som är to die for. Älskar dessutom att de är så stilrena men ändå har någonting lite extra med lacken längst upp!
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Dressyr i Heby!
Godmorgon alla morgonpigga!
Vi anmälde oss i sista sekund till en LA:1 i Heby, så det är vad som står på schemat för mig och min älskling idag! Spännande, spännande!
 
Ska bli kul att komma ut på en dressyrtävling med några till träningar i den nya formen i ryggen. Se om det blir någon skillnad i LA:n! Förväntar mig inget toppresultat idag, vi är inne i lite av en experimet-period just nu. Tidigare var formen för hög, och nu när vi har fokuserat på en lägre, djupare form blir den lätt FÖR låg och Herkules lite för lång, så det blir ju fel åt andra hållet istället. Sjukt svårt det där med att hitta ett mellanläge! Men, Rom byggdes inte på en dag och likaså blir inga dressyrekipage perfekta utan mängder av träning. Ser det helt enkelt som en avcheckning. Vad kommer dommaren säga nu, vad behöver vi jobba utifrån nu - förutom att hitta ett bra mellanläge i formen?
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
What a week!
 
Hello sweeties! Kan inte med ord beskriva hur skönt det är att ÄNTLIGEN ha matte nationella avklarat. Som jag berättade tidigare har jag pluggat GALET mycket och faktiskt så kändes det som att det hade givit resultat när jag skrev provet. Ni får hålla tummarna för det! Detta var det sista veckan med riktigt plugg för mig, så nu är jag helt klar inför sommaren. Underbart, minst sagt!
 
Jag har precis kommit hem från Emma och en supermysig middag med några kompisar. Nu väntar sängen och sedan uppgång kl åtta imorgon inför dressyrträning!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Kämpar på!
 
Den här veckan, fram till på torsdag, blir en av de intensivaste pluggveckorna hittills under min skolgång! Ni vet, när man är så inne i sitt plugg-mood att man får panik över att man typ kastar bort sitt liv genom att inte anstränga sin tillräckligt om man tar en fem minuters paus efter tre timmars plugg? Haha! Jag har nationella prov i matte på torsdag, och matte är verkligen min Akilles häl. Förra året hade jag A eller B i alla ämnen, men med en superdipp i matte där jag bara har E. I år verkar det se likadant ut, och jag kämpar som en galning för att få godkänt på nationella provet. Är det inte konstigt att man kan plugga fem gånger så mycket i ett ämne och bara få E, medan man med betydligt mindre ansträngning kan få A i andra? 
 
Nu är jag hur som helst klar med dagens matteplugg och nu väntar en psykologiuppsats. Det känns på riktigt som värsta avslappningen/supernöjet efter en hel dags matte! Älskade logiska psykologi (vissa skulle påstå att det är matte som är logiskt och psykologi inte ett dugg logiskt - jag är av en hel annan åsikt haha) ♥. Ska gå ner och koka en kopp te och sedan mysa ner mig i soffan med min psykologi uppsats om depression och en chokladkaka!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LEVIS 501
 
Jag har alltid haft a thing för Levis, använder inga andra blå jeans längre, är helt fast! Dessa älsklingar, de klassiska Levis 501 shortsen, är det senaste tillskottet till min sommargarderob. Har suktat efter dem hela vintern och nu när det varmare vädret är här slog jag till direkt! Dessa kommer garanterat användas väldigt flitigt, både med härliga sommartoppar och med ljusa stickade tröjor på kyliga sommarkvällar!
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg