Favoriter från W7!
Mitt absoluta favorit-budgetmärke när det kommer till smink är fantastiska W7! Använder deras produkter nästan dagligen, de är världens bästa "every day products". Tänkte visa er några av mina favoriter som är helt to die for!
 
W7 lip pencils in the colours PINK, NUDE and BROWN
 
Läppar i nudefärger är en av vårens största trender och dessutom min stora favorit! Perfekt att ha även till vardags för en snygg men casuall sminkning. Dessa tre micro-pencils från W7 är de jag använder flitigast. De är superpigmenterade och ger ett perfekt, matt resultat som håller relativt länge innan man behöver bättra på. Brukar använda ett genomskinligt läppglans över läppennan, vilket gör att de ser mindre torra ut!
 
W7 IN THE NUDE EYESHADOW PALETTE
 
Detta är helt klart min favoritpalett när det gäller ögonskuggor! Det är en blandning av matta och lite småglittriga skuggor, alla i neutrala rosa eller brunaktiga toner som är perfekta att använda till vardags. Vissa av skuggorna är superpigmenterade medan andra är mindre pigmenterade. Rekomenderar en ögonskugge-primer innan du använder de sämre pigmenterade skuggorna för att framhäva färgen bättre. Alla skuggor håller hela dagen och ingen klumpar ihop sig/lägger sig i hudveck eller faller ner under ögonen under dagen!
Sarah

Najs att dom e så bra :) Tänkte beställa ögonskuggor därifrån :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like