BIRTHDAY IDEA
Innan jag träffade Ario hade jag aldrig haft ett seriöst förhållande (eller något över huvud taget för den delen), och min största oro inför kommande förhållanden var typ vad tusan man ska köpa till sin pojkvän i födelsedagspresent/julklapp haha!
 
Hur som helst så är Ario superbra på att komma på olika idéer när det gäller presenter till mig, så när han fyllde år för några dagar sedan ville jag vara lite mer kreativ än att bara köra min standard = en snygg tröja. Presenter till killar är så jäkla svårt! Tjejer är ju piece of cake, smink och smycken finns i alla möjliga former och färger och gör de flesta tjejer glada. Presenter till pojkvännen kräver lite mer kreativitet helt enkelt!
 
Jag trillade hur som helst in på Hovland och hittade derar urfina smycken i modeller som passar både män, kvinnor och barn som man kan gravera in en text, datum eller vad man vill på. En perfekt present oavsett om det är till vänner, pojkvän/flickvän eller familj! Även om armbandet inte används varje dag kommer det alltid vara något symboliskt, ett minne av personen man har fått det ifrån.
 
Till Ario köpte jag ett svart läderarmband med en silverbricka med datumet då vi blev tillsammans ingraverat (perfekt revirmarkerare för den svartsjuka flickvännen, haha)! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like