Anastasia Beverly Hills - Which one to choose?
 
Jag har turen att ha relativt ren hy och samarbetsvilligt hår - däremot mina ögonbryn. De är typ the struggle of my life, haha! 
 
Eftersom att jag är obsessed vid smink och att prova mig fram med olika produkter tills jag hittar det perfekta så har jag fått en hel del erfarenhet på vägen mot så fina bryn som möjligt! Alla produkter passar olika typer av bryn och om man ska testa alla innan man hittar det perfekta (vilket jag mer eller mindre har gjort) så blir det en ganska dyr historia, så jag tänkte ge er en liten ögonbrynsguide som förhoppningsvis kan hjälpa er att hitta den produkten som passar er bäst. Alla produkter jag kommer visa er är från Anastasia Beverly Hills, vilket jag personligen tycker är det överlägset bästa märket när det gäller ögonbryns-produkter!
 
Anastastia Beverly Hills Brow Powder Duo - Anastasias ögonbrynspuder var det första jag testade. Det fungerade inte så bra på mina relativt tunna och ojämna ögonbryn då det är mer som en "förstärkare av de hår som redan finns" än en produkt som skapar illusionen av att man har mer bryn än vad man egentligen har. Rekomenderar absolut denna produkt till dig med lite tjockare bryn, däremot inte till dig med tunna som mina. Jag har färgerna Soft Brown som är en ganska varm rödaktig brun och Taupe som är en kallare mer gråbrun färg. Rekomenderar Taupe till er med blont eller ljusbrunt hår och Soft Brown om ni har en röd nyans (se upp för att välja en för röd färg, det blir sällan bra - en kallare är alltid ett säkrare alternativ!)
 
Till vänster är färgen Taupe och till höger Soft Brown
 
Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade - Den här produkten är mycket bättre än pudret för er med lite tunnare bryn som vill skapa illusionen av att de är tjockare. Dock är den lite mer svårjobbad än pudret och man måste vara försiktig för att inte få upp för mycket. Jag tyckte att det var svårt att få till en naturlig look med Dip Brow Pomade. Ögonbrynen ser nästan alltid sminkade ut, dock behöver inte detta vara negativt för det blev liksom ett snyggt, groomat resultat. Ett tips är att välja en nyans ljusare än du egentligen har för att ge ett naturligare resultat!
 
Dip Brow Pomade i färgen Taupe
 
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz - Detta är min absoluta favoritprodukt till mina bryn! På ena sidan har du en borste som är underbar att jämna ut färgen med, och på andra sidan är den en "micro pencil" (inte en vass pennudd, utan en mjukare udd). Den här produkten är fantastisk när det gäller att få ögonbrynen att se tjockare ut då pennan är perfekt för att dra små hårstrå-liknande sträck med. Dessutom är den otroligt lättarbetad och är helt klart produkten som går snabbast att arbeta med (vilket ju alltid är uppskattat om man som mig snoozar lite för länge på mornarna). Jag gillar att blanda min Brow Wiz med brynpudret för att få ett naturligt men ifyllt resultat.
 
Brow Wiz i färgen Taupe
 
Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel - Detta är verkligen en holy grail product för oss med ojämna bryn! Mitt ena ögonbryn växer typ rakt upp och det andra åt sidan, och det här produkten är perfekt för att kamma håren i olika riktningar och sedan få dem att hålla sig så hela dagen. Denna brow gel är alltså "clear" och ger ingen extra färg utan håller bara stråna på plats. Det finns dock även brow gels med färg, dock har jag ingen erfarenhet av dem. 
 
 
Cassandra Haraldsson

Verkar vara bra produkter, men har inte så jättebra koll på de :)

Jenny Erlandsson

kan du inte tipsa om olika bra mascaror? :)

Clara

Åhh tack för ditt inlägg! Det är hur avårt som helst att hitta rätt produkter! Kul läsning!

MartinaOlsson

Vinn två stycken posters från Design by Moritz! :)
http://martinaolsson.myshowroom.se/58694/tavling-vinn-tva-posters-fran-design-by-moritz/

Lydia

Har du använt någon annan eyebrow gel eller pomade som du kan jämföra ABH med? Är inte så nöjd med min eyebrow gel från NYX längre :/

CAMILLAESI

Browgelén måste jag testa!! :)

Wilma Qvarnström

Har letat efter ett sådant här inlägg och är var det! super bra, nu vet jag vilken som jag ska köpa:)
kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like