Stockholm >

Morning sweeties!
Jag och Josephine är på väg till Stockholm, stor shoppingsdag står på schemat! Är på jakt efter lite våriga färger, har längtat såå mycket efter vårens pasteller och ljusa färger - det ör helt underbart!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Wednesday snapshots!
Utanför Centralbadet! Känner redan att jag kommer ha grym träningsverk i armarna efter några längders motionssim. Precis vad jag behöver för ridningen!

Ario fick följa med och kolla på alla vårnyheter inne på Zara (ungefär tio gånger på alla plagg, kan inte få nog!) och var ungefär så här road haha!


Herkules var lite varm i sitt ben även idag så Ario fick sitta på medan vi promenerade litegrann. Han var sitt vanliga pigga jag och tyckte att ridturen var ungefär det roligaste någonsin, så det är förmodligen ingen större fara med honom!

Kvällen avslutades med bad i jacuzzin här hemma och sedan mys i soffan framför Hunger games!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WEDNESDAYS WE WEAR PINK
GINA TRICOT coat, VILA pants, NIKE shoes, VERO MODA sweater
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TO DO
 
Hello babes!
Jag är på väg in till Uppsala för att träffa min älskling. Vi ska först bada en stund på Centralbadet, supermysigt! Efter det ska vi kika lite i affärer och sedan följer han med ut till Herkules som ska få ett litet yogapass idag om hans ben känns bra (han hade lite värme i ena bakbenet igår). 

När stallet är klart väntar en myskväll hemma i soffan med middag, film och te -mys!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BIRTHDAY IDEA
Innan jag träffade Ario hade jag aldrig haft ett seriöst förhållande (eller något över huvud taget för den delen), och min största oro inför kommande förhållanden var typ vad tusan man ska köpa till sin pojkvän i födelsedagspresent/julklapp haha!
 
Hur som helst så är Ario superbra på att komma på olika idéer när det gäller presenter till mig, så när han fyllde år för några dagar sedan ville jag vara lite mer kreativ än att bara köra min standard = en snygg tröja. Presenter till killar är så jäkla svårt! Tjejer är ju piece of cake, smink och smycken finns i alla möjliga former och färger och gör de flesta tjejer glada. Presenter till pojkvännen kräver lite mer kreativitet helt enkelt!
 
Jag trillade hur som helst in på Hovland och hittade derar urfina smycken i modeller som passar både män, kvinnor och barn som man kan gravera in en text, datum eller vad man vill på. En perfekt present oavsett om det är till vänner, pojkvän/flickvän eller familj! Även om armbandet inte används varje dag kommer det alltid vara något symboliskt, ett minne av personen man har fått det ifrån.
 
Till Ario köpte jag ett svart läderarmband med en silverbricka med datumet då vi blev tillsammans ingraverat (perfekt revirmarkerare för den svartsjuka flickvännen, haha)! 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg