Min älskling är till salu!
Vi har nu till slut tagit det svåra beslutet att sälja Herkules. Det känns på ett sätt väldigt tråkigt så han egentligen har så otroligt mycket mer potential att plocka fram, men samtidigt känner jag suget efter förändringen det skulle innebära att köpa storhäst!
 
Första dagarna efter att vi hade lagt ut Herkules på annons var helt hemska och jag har vart nära att ta bort annonsen och behålla honom säkert tusen gånger den senaste veckan. Nu börjar jag dock vänja mig vid tanken på att lämna över ansvaret av Herkules till någon annan.
 
Sedan vi la ut annonsen har vi mer eller mindre vart helt nedringda! Vi har fått sålla bland de som ringer, välja de som låter lovande och välja bort de som inte känns helt rätt, både före och efter provridngarna. Vi kommer att vara oerhört nogranna med att verkligen hitta det bästa hemmet för Herkules! Eftersom att jag känner att han fortfarande har så mycket mer att ge så har jag ingen brådska att lämna ifrån mig honom, utan vi har kvar honom tills det rätta hemmet dyker upp!
 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=960024&inriktning=5&typ=12
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like