Drömköparen!
Jag har såklart funderat massor på VEM jag vill att ska köpa Herkules. Hur den perfekta köparen skulle vara. För mig är det otroligt viktigt att han kommer till någon som behandlar honom precis som den prins han är. Jag och mamma har alltid daltat med honom och vart nogranna med att han bara ska ha det bästa, och att nästa ägare också ska älska honom högst av allt och behandla honom därefter är min absolut högsta önskan!
 
Jag skulle väldigt gärna se att han kommer till en tjej/kille som vill vidareutveckla honom i dressyren då han har så fantastiskt mycket potential där och det vore helt underbart att se honom få fortsätta utvecklas. Samtidigt har han ju ett underbart huvud och inställning i hoppningen, så på så vis vore det ju kul med någon som ville hoppa också. Gärna en ryttare som vill göra lite allt möjligt och ta vara på alla möjligheter man har på hans rygg helt enkelt!
 
Det är viktigt för mig att Herkules kommer till en ryttare som är stadig men mjuk i sin ridning. Det trivs han allra bäst med! Dock förväntar vi oss självklart inte att ryttaren hittar alla knappar på honom på en gång, det är det ingen som gör, men mjukheten i ridningen är en viktig grundsten på Herkules som är så känslig både i munnen och för vikthjälper.
 
 
Josefin

Hoppas att ni hittar den perfekta köparen! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like