Är numera storhäst-ägare!

I måndags slutförde vi köpet och jag är numera ägare till min första storhäst! Tjiho!
I slutet av nästa vecka lämnar den Irland och börjar sin resa mot Sverige!

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Öregrund/Gräsö snapshots!

Emma och jag har haft två underbara dagar på Gräsö! Vi har träffats så lite i sommar så förutom några pauser för bad, promenader och mat satt vi och pratade hela första kvällen. Om allt mellan himmel och jord! Vi åkte färjan över till Öregrund och åt en fantastisk middag vid hamnen som avslutades med cheese cake och smulpaj, så gott!

Igår tog vi en sväng till Öregrund på dagen i det vackra vädret! Jag testade pokemon go för första gången, så vi jagade runt på de mysiga gatorna i Öregrund med hundarna hela eftermiddagen!

Därefter fikade vi på uteserveringen på café Wilma och åkte sedan tillbaka till Gräsö för att laga middag!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Öregrund!

Goodmorning babes! Nu sitter jag på bussen på väg till Öregrund och har laddat upp med choklad och senaste nummret av Elle. Överraskande nog ett riktigt mysigt sätt att spendera denna soliga morgon, haha!

I Öregrund blir jag hämtad av Emma och sedan åker vi vidare till Gräsö!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Beach boy

Alltså det här vädret vi har nu - helt fantastisk! Jag, mamma, mormor, morfar och Ario har vart vid stranden i Rullsand hela dagen. Ario och jag låg och solade på en sten ute i vattnet, hur mysigt som helst!

Öregrund blev flyttat till imorgon, så nu är jag, mamma och min lillebror Samuel på väg mot bion för att se "Livet efter dig"!

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lazy day

Hello! Idag har jag haft ännu en lat-dag (på riktigt, vad gör man på sommrarna utan häst??), solat, tittat på oändligt många avsnitt av sex and the city, handlat med mamma.

Två sådana här dagar hemma har vart waaaay enough för mig, nu är jag rastlös och vill att något ska hända, haha! Alltså på allvar, är till och med sugen på att gå ut och springa, och DET kan jag lova er att inte händer ofta. Så ikväll ska Ario och jag hitta på något kul. Imorgon åker vi till stranden över dagen och på kvällen hoppar jag troligen på bussen till Öregrund för att spendera ett par dagar på Gräsö tillsammans med några kompisar!

Ario och jag åt en underbar middag på Panini igår, jag börjar bli stamkund där snart hehe!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg