Välkommen älskade lördag!
Morning babes! Äntligen lördag, hur undarbart är inte det?
På förmiddagen idag har jag en intervju inplanerad med min kusin. Vi jobbar med en tidning i skolan (jag går ju inriktingen samhäll-jornalistik) och jag ska skriva om Mikaelas långa resa till bland annat Australien och Nya Zeeland! Tror att det kommer bli en grymt kul artikel, och jag är dessutom jättetaggad på att höra Mikaelas berättelse eftersom att jag ju själv har lite tankar på att åka på en längre resa efter studenten!
 
På eftermiddagen står fix med Herkules inför söndagens dressyrtävling på schemat! Veronica ska rida igenom honom, han ska tvättas lite, knoppas, sadel och träns ska putsas och all ridutrustning ska packas. Med andra ord har jag en riktig myskväll i stallet framför mig!
 
Hoppas att ni får en fantastisk lördag, vi hörs snart!
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Duktig prins!
Herkules har skött sig super de två senaste dagarna med dressyrtrim! Igår verkligen ÖSTE regnet ner medan vi trimmade (på den nivån att min telefon som låg i fickan blev vattenskadad och inte fungerar längre) så Herkules var lite spänd och trippig (dock var han trots det fantastisk i galoppen!). Vi red bara igenom dressyrprogrammet ett par gånger bara för att få in känslan lite!
 
Idag hade vi dressyrträning för Frida. Alltid kul att få en annan tränares inblick! Herkules blev superfin och kändes hur avspänd och mjuk som helst på slutet, men fortfarande med den där energin som vi har jobbat så mycket för. Imorgon ska min tränare Veronica sitta lite på honom och förhoppningsvis sitter det fina kvar från idag då!
 
Herkules och jag i Nynäshamn 2014
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mina bästa tips för fin hy!
Hudvård är a och o i min skönhetsrutin, en välvårdad och fin hy gör ju sminkrutinen till vardags så otroligt mycket lättare! Brukar säga att produkter till mitt ansikte är mina viktigaste investeringar, ansiktet ger ju alltid det första intrycket!
 
♥ Tvätta ALLTID ansiktet!
Det spelar ingen roll om klockan är tre på natten eller om jag är sjuk, jag tvättar alltid, alltid, alltid mitt ansikte på kvällen. Jag använder Acnicyl cleanser att göra rent ansiktet med och sedan Acnicyl cream efter att ansiktet är rengjort!
 
♥ Återfukta!
När jag var yngre gjorde jag misstaget att torka ut ansiktet då jag tänkte att det skulle bli mindre oljigt då. Don't do this, haha! Det ger nämnligen motsatt effekt då ansiktet producerar mer olja för att återfukta ansiktet själv = mer finnar och pormaskar. Jag använder Visibly clear ansiktskräm från Neutrogena och den är verkligen helt fantastisk! Den täpper inte igen porer och innehåller inte någon olja, vilket är superviktigt!
 
♥ Låt hyn vila! 
Om du inte ska göra något särskilt en dag, låt hyn vila från allt smink! Det gör verkligen mer än man kan föreställa sig! Min nödlösning när hyn känns katastrofal är att vila helt från primer, foundation, puder, concealer osv. I höstas var min hy fruktansvärd, och då hade jag bara concealer under ögonen, mascara och lite rouge i ca en månad och detta gjorde verkligen underverk! Min hy var HELT fri från finnar och pormaskar efteråt och nu när jag sminkar mig som vanligt igen håller den sig fortfarande relativt ren. Det är värt att känna sig lite obekväm utan något som täcker finnarna i ett par dagar, så fort de försvinner så blir ju hyn finare än någonsin även utan smink över!
 
♥ Använda bra produkter! 
Som tidigare nämnt är ansiktet enligt mig den viktigaste investeringen och det är helt klart värt att lägga några kronor extra på bra smink som inte förstör din hy! Bare minerals foundation är fantastisk och jag upplever att min hy har blivit mycket bättre sedan jag började använda den istället för budgetprodukter.
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
F O K U S
På söndag startar jag och Herkules säsongens första LA:1! Efter två misslyckade dressyrritter på raken har jag lite extra planering inför denna start. Inga onödiga missar på grund av slarv!
 
Herkules och jag har några dagar med superfokus framför oss inför tävlingen. Idag ska vi trimma dressyrprogrammet så att varenda liten hörnpassering sitter och jag verkligen har koll på vart jag behöver göra vad för att det ska bli bra. Imorgon får jag hjälp av Frida som har ungponnyn Lucky som jag har tävlat en del, vilket ska bli jättekul. Det är alltid bra att få en annan tränares synvinkel och råd, alla brukar ju se något som inte andra ser! På lördag ska min tränare rida igenom Herkules så att han är så fin som bara möjligt inför söndag!
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TERRÄNG MANTORP!
FOTO: EMIL ANDERSSON
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg